TIOR

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro si-a schimbat infatisarea

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro si-a schimbat infatisareaPortalul DezvoltatorImobiliar.ro îți prezintă peste 350 de modele de locuințe noi sub o nouă înfățișare. În urma sugestiilor primite de la utilizatorii noștri, am hotarât să oferim portalului o interfaţă mai intuitivă.


Ușurarea căutărilor pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro a fost principalul scop pe care l-am avut în minte atunci când am hotărât să schimbăm designul. De asemenea, am luat în calcul şi să oferim un aspect mai plăcut portalului. De aceea, cele mai importante modificări pe care le-am făcut au vizat exact aceste aspecte.


În continuare, vom trece în revistă principalele noutăţi pe care le puteţi găsi pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Calitate, calitate şi iar calitate


Nu putem să începem să discutăm despre noutăţile pe care le-am adus portalului www.dezvoltatorimobiliar.ro fără să menţionăm upgrade-ul semnificativ al calităţii pozelor ansamblurilor rezidenţiale şi proprietăţilor pe care le găsiţi la noi. Considerăm că fotografiile profesionale sunt unul dintre cele mai importante lucruri care contribuie la o prezentare cât mai realistă a unei locuințe şi de aceea le-am acordat atenţia cuvenită.

Vrei să contactezi birourile de vânzări ale dezvoltatorilor? Nimic mai simplu


Contactarea birourilor de vânzări ale dezvoltatorilor imobiliari se poate face mult mai uşor acum, după lansarea noului design al portalului. Tot pentru uşurarea căutărilor, utilizatorii pot folosi noul filtru de pe paginile de ansambluri rezidenţiale, pentru a găsi mai rapid complexurile dorite.

Articolele sunt acum împărțite pe subcategorii


Pentru că ne-am dorit să aerisim cumva secțiunile de articole pe care le găsiţi pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro, am decis să le împărţim pe subcategorii, în funcţie de subiectele abordate. Acum, cei interesaţi, spre exemplu, de informaţii despre programul Prima Casă, pot căuta direct cele mai noi articole despre acest subiect, în subcategoria cu acelaşi nume, în timp ce pentru cele mai relevante interviuri cu dezvoltatorii imobiliari sau cu reprezentanţii băncilor din România, utilizatorii au la dispoziţie secţiunea de Interviuri.

Articolele de amenajări interioare au fost şi ele împărţite în mai multe subcategorii.

Acum te poţi abona la newsletter-ul nostru!


Ştim că una dintre cele mai bune soluţii pentru a păstra legătura cu utilizatorii noştri este cu ajutorul newsletterelor. De aceea, odată cu lansarea noului design am introdus şi această facilitate, prin intermediul căreia poţi primi cele mai noi oferte de case şi apartamente prezentate pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Surprizele continuă! În curând, pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro vei găsi şi oferte de locuinţe din ansamblurile din provincie!

Deoarece ambiţiile noastre sunt foarte mari, anul acesta ne propunem să va oferim şi oferte de locuinţe din ansamblurile rezidențiale din provincie. Am analizat cu atenţie piaţa rezidenţială din afara Bucureştiului, iar perspectivele sunt dintre cele mai bune pentru dezvoltarea acesteia.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI