TIOR

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro participa la Targul National Imobiliar

Portalul DezvoltorImobiliar.ro participa la Targul National ImobiliarCel mai mare portal din România cu oferte exclusiv din ansambluri rezidenţiale, DezvoltatorImobiliar.ro, participă la Târgul Naţional Imobiliar, ediţia mai 2015. În perioada 15-17 mai ne puteţi găsi la standul nostru de la cel mai mare eveniment imobiliar din ţară, desfăşurat la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

 

DezvoltatorImobiliar.ro va fi prezent la Târgul Naţional Imobiliar, din perioada 15-17 mai, din calitatea de expozant. La standul nostru veţi găsi peste 1.000 de tipuri de locuinţe noi de vânzare, din peste 70 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov şi Braşov.

 

De asemenea, am pregătit şi o surpriză pentru voi: dacă vă înscrieţi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro până la data de 31 mai 2015 intrați în cursa pentru câştigarea unui televizor LG, Full HD, de 81 cm.

 

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro acoperă o parte importantă din oferta de ansambluri rezidenţiale din piaţa bucureşteană. Majoritatea proiectelor de locuinţe noi din zonele principale ale oraşului, ca Dristor, Titan, Rahova, Tineretului, Vitan, Drumul Taberei, Berceni, Militari, Iancului, Băneasa sau Pantelimon sunt prezente pe portalul DezvoltatoImobiliar.ro.

 

Preţurile locuinţelor pornesc de la 16.500 euro, pentru garsonierele din cartierul Berceni şi ajung la peste 600.000 euro, pentru apartamentele de 4 camere din Nordul Bucureştiului.

 

Şi piaţa rezidenţială din Ilfov, judeţul care a cunoscut cea mai mare dezvoltare din punctul de vedere al construcţiilor de locuinţe noi din România, este excelent reprezentată pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Ofertele de apartamente şi de case noi sunt foarte numeroase în localităţi ca Baloteşti, Corbeanca, Domneşti, Popeşti Leordeni, Mogoşoaia, Voluntari, Otopeni sau 1 Decembrie.

 

Cele mai ieftine apartamente din Ilfov au preţuri de vânzare de la 24.600 euro (plus TVA), cum este cazul unei garsoniere din Otopeni, iar cele mai mari preţuri ajung la 180.000 euro (plus TVA), pentru apartamentele de 3 camere din Pipera.

 

Pe segmentul caselor, preţurile pornesc de la 73.900 euro (TVA inclus) pentru o locuinţă de 3 camere din Popeşti Leordeni şi se opresc la 375.000 euro (TVA inclus), pentru o casă de 6 camere din Domneşti.

 

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro găzduieşte şi oferte de locuinţe din judeţul Braşov, la preţuri cuprinse între 28.000 euro (TVA inclus) şi 176.000 euro (plus TVA).

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI