TIOR

Polonezii construiesc locuinte pe principiul ANL in Romania

Polonezii construiesc locuinte pe principiul ANL in RomaniaPolonezii pregătesc un program de construcţie de locuinţe similar cu cel derulat de ANL – Locuinţe pentru tineri destinate închirierii. Află în continuare ce planuri au polonezii!

Potrivit premierului polonez, Beata Szydlo, Guvernul are intenţia să construiască locuinţe ieftine pentru familiile cu venituri reduse. Conform premierului Poloniei, locuinţele vor fi construite pe terenuri deţinute de stat şi vor putea fi iniţial închiriate, înainte de a fi vândute.

“Aceste apartamente vor fi disponibile iniţial pentru închiriere şi avem în vedere o chirie de aproximativ 10-20 zloţi (2,5 - 5 dolari) pe metrul pătrat”, a declarat Beata Szydlo, care a mai precizat că prioritare vor fi familiile cu mulţi copii.

Estimările guvernului polonez arată că aproape jumătate dintre locuitorii din această ţară au probleme în a-şi găsi locuinţe de închiriat în bugetul lor, aşa că preferă să stea împreună cu rudele sau cu părinţii.

Al doilea program de ajutare a familiilor cu mai mulţi copii

Acesta ar fi al doilea program de ajutare al familiilor cu mai mulţi copii pe care îl poate demara Guvernul polonez. În primele luni ale acestui an, executivul din Polonia a mai lansat un program prin care copii beneficiază de alocaţii de 126 dolari pe lună.

ANL construieşte în România 7.000 locuinţe pentru tineri

În urma unui acord dintre România şi Banca de Dezvoltare a Comisiei Europene, ANL ar putea primi finanţări pentru construcţia a 7.000 de locuinţe pentru tineri. Casele şi apartamentele ar putea fi livrate până în 2020.

Cu ajutorul unui împrumut de 175 milioane euro, de la Banca Europeană de Dezvoltare a Comisiei Europene, ANL ar putea construi aproximativ 7.000 locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. De asemenea, la construcţia locuinţelor se vor folosi şi alţi 75 milioane euro, bani de la bugetul primăriilor şi de la bugetul de stat.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI