TIOR

Politehnica Park Residence – 346 de apartamente in Vestul Bucurestiului

Politehnica Park Residence – 346 de apartamente in Vestul BucurestiuluiCreşte numărul de ansambluri rezidenţiale construite în partea de Vest a Bucureştiului. Politehnica Park Residence este unul dintre cele mai noi proiecte rezidenţiale dezvoltate în această zonă. Constructorul este nimeni altul decât UCTAM, o divizie a băncii UniCredit.

 

UniCredit Turn-Around Management a obţinut autorizaţie pentru construcţia ansamblului rezidenţial Politehnică Park Residence încă din vara acestui an şi a început deja să lucreze la proiect. Complexul rezidenţial va fi dezvoltat în 2 etape şi va cuprinde 346 de locuinţe (garsoniere şi apartamente de 2 camere), cu suprafeţe între 31 şi 58 mp. În total vor fi construite 4 blocuri de locuinţe, de câte 7 etaje.

 

Locaţia excelentă, marele avantaj al ansamblului rezidenţial Politehnica Park Residence

 

În apropiere de ansamblul rezidenţial Politehnica Park Residence se află centrul comercial AFI Palace Cotroceni, Universitatea Politehnică, ANEFS, Facultatea de Medicină, Spitalul Universitar, Grădina Botanică, Opera Naţională dar şi numeroase şcoli, grădiniţe, cafenele şi restaurante.

 

Ca mijloace de transport în comun, locatarii din complexul rezidenţial Politehnica Park Residence, din Grozăveşti, au acces la tramvaiele 1, 11 şi 35, la autobuzul 105, la troleibuzele 61, 69, 90, 91 şi 96, dar şi la staţia de metrou Grozăveşti.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI