TIOR

Planuri marete pentru Militari Residence: 1.600 de apartamente pana la primavara lui 2014!

Planuri marete pentru Militari Residence: 1.600 de apartamente pana la primavara lui 2014!Ansamblul rezidenţial Militari Residence se va extinde cu 1.600 de apartamente noi, până la primăvara lui 2014. În prezent, aici au fost deja construite 4.000 de locuinţe, în 5 ani.

 

Potrivit informaţiilor de la dezvoltatorii ansamblului rezidenţial Militari Residence, în complex se vor mai construi încă 14 blocuri noi, care vor totaliza 1.600 de apartamente. Data finalizării locuinţelor este primăvara anului 2014.

 

 

Militari Residence, cel mai mare complex rezidenţial din România

 

Militari Residence este cel mai mare ansamblu rezidenţial din România. Acesta este alcătuit din 42 de blocuri, ce adăpostesc peste 4.000 de apartamente noi. Cele 1.600 de unităţi locative, ce vor fi livrate într-un timp record, reprezintă cea mai mare dezvoltare rezidenţială din ultimii 5 ani din România. Mai mult decât atât, potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică, se va egala numărul de case şi apartamente noi, construite în Bucureşti în întreg anul 2012!

 

Locatarii complexului beneficiază de o mulţime de facilităţi: piscine interioare şi exterioare, săli de evenimente, terase, restaurante, cabinete medicale sau locuri de parcare amenajate.

 

Conform directorului de marketing de la Militari Residence, Radu Teleman, în ansamblu se vând lunar între 60 şi 80 de apartamente.

 

Locuinţele din ansamblul rezidenţial Militari Residence au preţuri ce pornesc de la 450 de euro/mp (inclusiv TVA).

 

Investiţia totală în proiect a fost de circa 73 de milioane de euro.

 

Vezi aici oferta completa de garsoniere noi si apartamente noi din zona Militari.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI