TIOR

Photon Space, locuinta conceputa sa te binedispuna

Photon Space, locuinta conceputa sa te binedispunaO companie britanică, specializată în ingineria sticlei Cantifix, a construit o locuinţă concepută să te... binedispună! Cum este posibil asta?

 

Photon Space este o clădire care foloseşte un tip de sticlă avansat, numit Cantifix, care are rolul de a bloca razele ultraviolete nocive şi sunetele din afară, astfel încât este suficient să petreci doar câteva minute înăuntru pentru ca starea ta de spirit să se îmbunătăţească! Care este secretul? Răspunsul este simplu: clădirea este realizată 100% din sticlă, fără suduri, astfel încât lumina poate pătrunde înăuntru la fel cum se propagă şi în aer liber.

 

Oficialii companiei care au dezvoltat clădirea ingenioasă Photon Space au declarat:“Nu ne aşteptăm la vânzări masive, oamenii încă nu sunt pregătiţi să locuiască în permanență în clădiri din sticlă 100%, ar fi încă ciudat în lumea contemporană, unde densitatea oraşelor este mult prea mare. Ar trebui însă să începem să proiectăm case cu mult mai mult acces pentru lumina naturală, cam 40%, ceea ce ar avea un efect major asupra stării generale de sănătate a celor care locuiesc în ele”.

 

Costul unei asemenea locuinţe se ridică la minimum 330.000 de dolari.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI