TIOR

Peste jumatate din apartamentele din Vivenda, vandute

Peste jumatate din apartamentele din Vivenda, vanduteDin cele 66 de apartamente care formeaza primul bloc din faza a treia a complexului rezidenţial Vivenda Residencias, din apropiere de metroul Costin Georgian, 60% au fost vandute.

Mauricio Mesa Gomez, directorul general al Hercesa România şi Bulgaria, a declarat că vânzările de apartamente din primul bloc al celei de-a treia fază a dezvoltării ansamblului rezidenţial Vivenda, din Bucureşti, au depăşit 60% din totalul disponibil. Faza a treia a proiectului din apropiere de staţia de metrou Costin Georgian însumează 132 de locuinţe, în 2 blocuri de câte 66 apartamente fiecare.

„Ne-am angajat să terminăm acest bloc până în aprilie 2017, dar cred că va fi gata mai devreme, probabil la finalul anului. Cumpărătorii sunt mai hotărâţi acum, probabil unde dobânzile sunt ceva mai accesibile, deci condiţiile de finanţare mai bune. Este adevărat că în 2007 viteza cu care se vindeau era mai mare, dar acum piaţa este mai sănătoasă, nu mai suntem într-un roller coaster ca atunci“, a declarat pentru zf.ro şeful Hercesa România şi Bulgaria. Aşadar, lucrările de construcţie sunt într-un stadiu mai avansat decât dezvoltatorul anticipa.

Fondurile necesare noii faze au fost obţinute de pe urma vânzării terenului pe care compania l-a deţinut lângă Pasajul Basarab. Proiectul rezidenţial Vivenda este format deja din 420 de locuinţe, la care se vor adauga cele 132 din faza a treia. Preţurile imobilelor încep de la aproximativ 60.000 euro (cele de 2 camere) şi ajung până la 100.000 euro, în cazul locuinţelor de 4 camere.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI