TIOR

Perpectiva unui impozit urias pe locuinte sperie celebritatile care vor sa se mute in Londra

Perpectiva unui impozit urias pe locuinte sperie celebritatile care vor sa se mute in LondraImpozitul pe locuinţele de peste 2 milioane de lire sterline care ar putea fi introdus în Marea Britanie le dă bătăi de cap celebrităţilor care vor să se mute sau locuiesc deja în Regat. După ce prezentatoarea Myleene Kaas şi comicul Griff Jones s-au declarat revoltaţi de posibila măsură a Guvernului, Angelina Jolie a declarat că ar renunţa să-şi cumpere o locuinţă din Capitala Angliei, deși dorea foarte mult, dacă va trebui să achite la Stat un impozit uriaş.

 

Partidul laburiştilor din Marea Britanie a venit cu o propunere care bagă spaima în proprietarii de imobile de lux: impozitul pe locuinţele de peste 2 milioane de lire sterline. Dacă pardiul lui Ed Millband ar câştigă alegerile de la jumătatea anului viitor, acesta ar introduce acest impozit, care, potrivit declaraţiilor sale, va aduce peste 1,2 miliarde de lire sterline la buget, în fiecare an.

 

Angelina Jolie şi soţul ei, Brad Pitt, erau interesaţi de o casă de vânzare, foarte luxoasă și spațioasă, de 5 camere, dintr-un cartier exclusivist din Londra, Marleybone, însă acum actriţa se gândeşte de 2 ori dacă să o cumpere, speriată de perspectiva achitării unui impozit uriaş. Împotriva acestuia sunt şi prezentatoarea Myleene Kaas şi comicul Griff Jones.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI