TIOR

Pentru 2015, Opus Land pregateste 800 de apartamente in Cosmopolis

Pentru 2015, Opus Land pregateste 800 de apartamente in CosmopolisDezvoltatorii imobiliari din România îşi fac cu migală planurile pentru noul an. Opus Land, compania care a construit ansamblul din nord-estul Bucureştiului, Cosmopolis, va începe la începutul lui 2015 lucrările pentru a patra fază a complexului, care va oferi pe piaţă 800 de apartamente noi.

 

Ansamblul rezidenţial Cosmopolis se extinde din nou la anul. Dezvoltatorul imobiliar Opus Land pregăteşte 800 de apartamente noi în complex, primele 400 cu termen de finalizare chiar la anul: “Va fi o faza distinctă, separate de celelalte faze de un bulevard. Avem în plan să finalizăm primele 400 de locuinţe până la sfârşitul lui 2015. De asemenea, lucrăm la o nouă intrare în proiect şi la lărgirea drumului de acces la patru benzi. Vom mări zona comercială de la intrarea în proiect şi vom mai construi alte câteva terenuri de sport. În plus, vom începe şi construcţia unei biserici în colaborare cu Patriarhia Română", a declarat Ahmet Buyukhanli, directorul executiv Opus Land, citat de Mediafax.

 

De la începutul proiectului Cosmopolis s-au investit peste 250 de milioane de euro în cele peste 1.650 de apartamente construite, dar şi în facilităţile complexului (piscine, grădiniţă, farmacie, sală de fitness, supermarket etc).

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI