TIOR

Participanti de top la Targul National Imobiliar

Participanti de top la Targul National ImobiliarLa Târgul Național Imobiliar, ce se va desfășura în perioada 4-6 octombrie la Palatul Parlamentului, și-au anunțat prezența 85 de companii imobiliare. Care sunt participanții la unul dintre cele mai mari târguri de profil din România aflați în continuarea articolului nostru.

 

Adama și Militari Residence, prezente obișnuite la TNI

 

Dezvoltatorul Adama va fi din nou prezent la Târgul Național Imobiliar, la fel ca și cei de la Militari Residence.

 

Adama scoate la vânzare cele peste 200 de apartamente noi din Titan, din faza a doua a ansamblurilor Edenia Titan și Evocasa Optima. Pentru cei care decid să cumpere un apartament în aceste complexuri la TNI, Adama va oferi un loc de parcare gratuit sau un spațiu de depozitare. Ca și prețuri, o locuință de 2 camere in Evocasa Optima II costă 59.000 de euro (preț fără TVA).

 

Militari Residence va fi prezent la Târgul Național Imobiliar, ca la fiecare ediție. Vizitatorii TNI vor avea de ales dintre multe modele de apartamente de 2 si 3 camere, dar și garsoniere, la prețuri care pornesc de la 750 de euro/mp. Militari Residence este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din România.

 

Ansambluri rezidențiale noi, la Târgul Național Imobiliar

 

La Targul National Imobiliar se vor lansa câteva ansambluri rezidențiale noi, precum Vista Rezidential Concept, Alexis Residence, Tonny’s Residence, Joy Residence, Shine Residence II, Gama Residence 2 sau Mary Residence.

 

Vista Rezidential Concept este un ansamblu construit în cartierul Berceni. Acesta va beneficia și de o promenadă comercială, unde se vor construi peste 100 de spații comerciale. La finalizare, ansamblul va avea 1.000 de apartamente noi. Agenția Sud Rezidential se va ocupa de promovarea și vânzarea acestor locuințe. De altfel, la TNI, agenția va fi prezentă la TNI și cu alte ansambluri, precum Apollo Residence Berceni 2, Studio Plus, Viva Residence 4, Sabina Residence sau Confort Urban Residence Rahova.

 

Cel mai mic preț pentru o locuință va fi de 17.500 de euro, pentru o garsonieră în ansamblul Studio Plus, din zona metroului Dimitrie Leonida.Printre alte oferte pe care le veți putea găsi la Târgul Național Imobiliar sunt locuințele din NewTown Residence, InCity, Confort Urban, Adora Urban Village sau Băneasa 1.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI