TIOR

Park Inn by Radisson acum și în România!

Park Inn by Radisson acum și în România!Radisson Blu, locație aparținând lanțului Radisson, este cel mai mare hotel de cinci stele din România și este în continuă extindere. Următorul proiect este deschiderea complexului Park Inn.
 
Complexul Radisson din centrul Bucureștiului numără peste 700 de variante de cazare, spații comerciale și un cazino, iar Radisson Blu, situat pe Calea Victoriei este cel mai mare hotel de cinci stele din țară, iar vizitele vedetelor pot dovedi acest fapt cu ușurință.
 
Compania București Turism, căreia îi aparțin hotelul Radisson și complexul Centre Ville, a decis să transforme o parte a complexului mai sus numit într-o nouă unitate de cazare – aceasta se va înscrie în brandul Park Inn by Radisson și va fi prima din România care va opera în acest regim. Sub același brand, Park Inn by Radisson, operează 140 de hoteluri din jurul lumii: Statele Unite, Canada, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.
 
Consiliul de administrație BUTU (București Turim) a propus acționarilor o sesiune de vot pentru transformarea a 165 de apartamente dintre cele 294 ale complexului Centre Ville în hotelul Park Inn. Această modificare presupune cheltuieli estimate la 2,7 milioane de euro și s-ar desfășura în perioada februarie – iunie 2014. Decizia finală va fi luată la începutul lunii decembrie a anului în curs.
 
Atât Radisson, cât și Radisson Blu și Park Inn aparțin brandurilor partenere Carlson Hotels și Rezidor Hotel Group, care includ în portofoliul lor și nume precum Country Inns & Suites by Carlson SM, Missoni Hotels și Park Plaza.  
 
Sursa foto: economica.net 
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI