TIOR

Papalekas va construi un ansamblu rezidential in zona Floreasca

Papalekas va construi un ansamblu rezidential in zona FloreascaIoannis Papalekas va construi un ansamblu rezidenţial în zona Floreasca. Investitorul a cumpărat un teren de peste 3 hectare în cartierul bucureştean Floreasca, pentru 25 milioane euro şi anunţă că va începe lucrul la ansamblul rezidenţial din zona Floreasca de anul viitor.

 

Compania omului de afaceri Ioannis Papalekas, Globalworth, a cumpărat un teren de 3,2 hectare de la Global Finance pentru o investiţie imobiliară importantă. Grecul va construi câteva clădiri de apartamente, care vor găzdui 600 de locuinţe, în ansamblul rezidenţial din zona Floreasca unde se află terenul.

 

Ioannis Papalekas a declarat într-un interviu pentru capital.ro că Globalworth va construi şi un mic centru comercial, dar şi o clădire de birouri, pe terenul pe care se va afla ansamblul rezidenţial din zona Floreasca. Suprafaţa totală pe care se va desfăşura proiectul este de aproximativ 100.000 mp, iar toată investiţia va costă 140 milioane euro.

 

Locuinţele din cadrul ansamblului rezidenţial din zona Floreasca vor avea suprafeţe între 120 şi 140 mp şi vor fi scoase la vânzare la preţuri în jurul sumei de 1.500 euro/mp.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI