TIOR

Orasul Arad intra in istorie cu prima casa din lume vanduta in moneda virtuala Mcoin

Orasul Arad intra in istorie cu prima casa din lume vanduta in moneda virtuala McoinMunicipiul Arad intră în istorie cu prima casă din lume vândută în moneda virtuală Mcoin. Vânzătorul locuinţei a primit în schimbul acesteia 55.000 de monezi Mcoin (adică aproximativ 20.000 euro).

 

Premieră mondială: în municipiul Arad a fost vândută prima casă în moneda virtuală Mcoin, lansată pe piaţă de doar câteva luni. Locuinţa are 90 de metri pătraţi şi este alcătuită dintr-un living, bucătărie open space, dormitor şi baie. De asemenea, cumpărătorul a primit şi un loc de parcare.

 

Vânzătorul, Gelu Român a făcut următoarea declaraţie: ”Este prima vânzare online pe Mcoin la nivel global. Am primit mai multe oferte pentru casă, dar cea mai interesantă mi s-a părut această pentru că Mcoin are un potenţial foarte mare de creştere, ţinând cont că la două luni şi jumătate de la lansare de la 0,1 eurocenţi a ajuns la 0,5 eurocenţi. În mai puţin de un an cred că va avea o valoare în euro cu două cifre”, a declarat Gelu Român.

 

Menţionăm şi că banii virtuali se pot tranzacţiona pe o platforma online, iar aceştia se pot transforma în euro.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI