TIOR

“Oraselul” Militari Residence a ajuns la 10.000 de locuitori

“Oraselul” Militari Residence a ajuns la 10.000 de locuitoriOrăşelul” Militari Residence a ajuns la 10.000 de locuitori. Cel mai mare ansamblu rezidenţial din România are peste 4.000 de apartamente noi, construite în mai bine de 40 de blocuri.

 

Preţurile foarte atractive, dotările şi facilităţile construite pentru locatari şi apropierea de Bucureşti au făcut că proiectul rezidenţial Militari Residence să se extindă de la un an la altul. Început în anul 2007, înainte de criză economică, ansamblul a crescut constant, iar acum a ajuns să aibă dimensiunile unui mini-orăşel. 10.000 de locuitori trăiesc acum în Militari Residence, complex situat la ieşirea din Bucureşti, în spatele centrului comercial Militari.

 

Ceea ce este şi mai interesant este faptul că finanţarea proiectului a fost făcută din fonduri proprii, fără sprijin financiar de la bănci. În total, până în momentul de faţă s-au investit circa 80 de milioane de euro. Mai mult decât atât, conform informaţiilor, cei care cumpără apartamente în Militari Residence nu trebuie să achite TVA-ul, aşa că se pot face economii importante.

 

Anul acesta, investitorii din complexul rezidenţial Militari Residence au anunţat că se vor mai construi încă 1.600 de apartamente noi, astfel încât numărul total de locuinţe va fi de 5.600, un record pentru piaţa rezidenţială din ţara noastră.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Militari!

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI