TIOR

Oferte speciale pentru apartamentele din ansamblurile rezidentiale Evocasa Optima si Edenia Titan!

Oferte speciale pentru apartamentele din ansamblurile rezidentiale Evocasa Optima si Edenia Titan!Grăbeşte-te să prinzi ofertele speciale pentru apartamentele din ansamblurile rezidenţiale Evocasa Optima şi Edenia Titan! Dezvoltatorul imobiliar Adama a redus preţurile locuinţelor din cele 2 complexuri rezidenţiale şi, pe lângă asta, vei avea şi alte beneficii dacă vei cumpăra un apartament în complexurile rezidenţiale din Titan!

 

Adama, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de locuinţe noi din România şi din zona de sud-est a Europei, a lansat câteva oferte speciale pentru apartamentele noi din ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti, cartierul Titan: Evocasa Optima şi Edenia Titan.

 

Preţuri promoţionale până la jumătatea lui aprilie, în Edenia Titan

 

Cei care vor să se mute în cartierul Titan, într-un bloc nou, pot opta pentru o locuinţă în complexul Edenia Titan. Până la data de 15 aprilie 2014, preţurile pentru 4 tipuri de apartamente de 2 camere şi unul de 3 camere au fost reduse semnificativ! Spre exemplu, pentru un apartament de 2 camere, de 51 mp utili, vei plăti doar 61.013 euro, un preţ mai mult decât convenabil, având în vedere că ne referim la  o locuinţă nouă, într-unul dintre cartierele căutate ale Bucureştiului. Celelalte tipuri de apartamente de 2 camere ce beneficiază de preţuri promoţionale până la jumătate lunii aprilie sunt modelele de 58, 61 şi 62 de mp utili, în timp ce apartamentele de 3 camere, de 78 mp utili, din ansamblul rezidenţial Edenia Titan s-a ieftinit de asemenea!


Vezi aici oferta completă din complexul rezidenţial Edenia Titan.Apartamente mai ieftine şi în Evocasa Optima

 

Şi locuinţele noi din alt ansamblu rezidenţial construit de Adama în Titan, Evocasa Optima, au fost ieftinite. Locuinţele de 3 camere, de 76 mp utili, costă acum 79.000 de euro. Mai mult decât atât, în acest preţ este inclusă şi o boxă de depozitare!

 

De asemenea, şi apartamentele de 2 camere, de 57 mp utili, sunt acum mai accesibile ca preţ. Oferta specială pentru aceste locuinţe: 64.762 de euro (fără TVA), pentru primele 5 unităţi vândute!


Vezi aici oferta completă din complexul rezidenţial Evocasa Optima.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI