TIOR

Oferte mixte de ansambluri rezidentiale din Sectorul 4 al Bucurestiului

Oferte mixte de ansambluri rezidentiale din Sectorul 4 al BucurestiuluiDacă doreşti apartamente noi din ansambluri rezidenţiale din Sectorul 4 al Bucureştiului, ofertele sunt foarte variate. Poţi alege atât locuinţe din zona de sud a oraşului, sau locuinţe din cartiere precum Vitan sau Tineretului, mai aproape de centru.

 

Zona de Sud, preţurile cele mai mici din Sectorul 4 al Bucureştiului

 

Sudul Bucureştiului, din zone precum Berceni, Dimitrie Leonida sau Metalurgiei, este plină de oferte de apartamente noi, iar preţurile sunt cele mai reduse din oraş. Ansamblurile rezidenţiale din Sectorul 4, precum Apollo Residence, Gama Residence, Viva Residence, Vista Rezidenţial sau Brown Residence sunt alegerile pe care le puteţi face dacă vă doriţi locuinţe accesibile ca preţ, în apropiere de staţiile de metrou.

 

Amfiteatru Residence şi Blocul Împăratul Traian

 

Mai aproape de centrul oraşului, proiectele rezidenţiale Amfiteatru Residence se adresează clienţilor care vor să cumpere locuinţe în apropiere de zone verzi, la preţuri bune. Cu toate că primul ansamblu este alcătuit din peste 140 de apartamente noi, iar cel de-al doilea găzduieşte doar 8 locuinţe, ambele au ceva în comun: se află în apropiere de Parcul Tineretului, una dintre cele mai frumoase locaţii din Sectorul 4.

 

Rin Grand Residence, apartamente în hotel

 

Complexul rezidenţial din Sectorul 4 al Bucureştiului, Rin Grand Residence, inovează piaţa de locuinţe din România, introducând conceptul de apartamente în hotel. Clienţii vor beneficia de servicii complete de concierge (puse la dispoziţie de către compania dezvoltatoare), iar preţurile locuinţelor sunt mai mult decât bune, pentru zona Vitan.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI