TIOR

Oferta de apartamente noi din sudul Bucurestiului creste vazand cu ochii

Oferta de apartamente noi din sudul Bucurestiului creste vazand cu ochiiOferta de apartamente noi din sudul Bucureştiului creşte văzând cu ochii. De puţin timp, un nou membru se alătură “echipei”: Mega Residence, cel mai recent proiect rezidenţial din această zonă a oraşului.

 

Situat pe Bulevardul Metalurgiei, ansamblul rezidenţial Mega Residence este alcătuit din 2 blocuri, cu regim de înălţime D+P+5E, ce adăpostesc 102 de apartamente noi (garsoniere şi locuinţe de 2 , 3 şi 4 camere). Complexul este aproape gata, în prezent lucrându-se doar la finisările interioare. Deja 5 locuinţe au fost contractate, a anunțat dezvoltatorul ansamblului.

 

Proiectul Mega Residence se întinde pe o suprafaţă de 5.000 de mp, iar blocurile de locuinţe se află în imediata apropiere a numeroase mijloace de transport în comun din zona de sud a Bucureştiului. De asemenea, complexul este amplasat în vecinătatea centrelor comerciale din sudul oraşului.

 

Deoarece este poziționat în zona de sud a Bucureştiului, preţurile de vânzare ale apartamentelor din complexul rezidenţial din zona Berceni, Mega Residence sunt accesibile clienţilor cu bugete mici şi medii. Cele mai ieftine garsoniere costă 21.500 de euro, apartamentele de 2 camere costă de la 26.500 de euro iar cele de 3 camere de la 34.500 de euro. Locuinţele de 4 camere sunt ceva mai scumpe, având preţuri începând cu 79.000 de euro.

 

Sursa foto: romanialibera.ro

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI