Oferta atractiva de la ANL: 4 ansambluri rezidentiale si pentru cei care nu sunt chiriasi

31-10-2013 / Blog rezidential

Oferta atractiva de la ANL: 4 ansambluri rezidentiale si pentru cei care nu sunt chiriasiLa Târgul Imobiliar Național, TIMON, Agenția Națională pentru Locuințe a anunțat că a început construcțiile la 4 ansambluri rezidențiale destinate achiziționării de apartamente și case noi prin programul “Locuințe prin credit ipotecar”. Unde sunt localizate complexurile și alte informații despre proiectele ANL aflați în continuare.

 

Agenția Națională pentru Locuințe dezvoltă 4 ansambluri rezidențiale în care vor fi disponibile 1.200 de case și apartamente noi. Ceea ce este interesant este că locuințele vor putea fi cumpărate și de către cei care nu sunt chiriași ai ANL.

 

Noile proiecte sunt amplasate în Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Venus-Olimp. Conform directorului general ANL, Dumitru Nancu, construcțiile încep doar în cazul în care există o cerere de minimum 70% din numărul de locuințe, cum este și cazul acestor complexuri.

 

Prețurile pentru aceste case și apartamente noi sunt cuprinse între 380 și 425 de euro/mp.

 

Noi proiecte de la ANL prin programul “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii”

 

Dumitru Nancu a mai anuntat la TIMON ca Agentia Nationala pentru Locuinte construieste 41 de noi proiecte imobiliare, prin programul “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii”. În total, se vor realiza aproximativ 2.500 de case și apartamente noi, care vor fi disponibile la prețuri de 326 de euro/mp.

 

Banca Intesa Sanpaolo a încheiat de curând un acord cu ANL pentru oferirea de credite în cazul programului “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii”.

 

Despre ANL

 

ANL a construit aproape 31.000 de locuințe în România, de la data înființării sale.

 

De la începutul lunii septembrie, Agenția Națională pentru Locuințe a vândut 320 de unități locative prin Programul Prima Casă.

 

Sursa foto: reporterntv.ro
 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.