TIOR

Obiectivul de vanzari pentru Citadella Titan pe 2014: 100 de apartamente

Obiectivul de vanzari pentru Citadella Titan pe 2014: 100 de apartamenteObiectivul de vânzări pentru ansamblul rezidenţial Citadella Titan este unul îndrăzneţ: 100 de apartamente doreşte administratorul judiciar al proiectului insolvent, EuroInsol, să fie cumpărate de către clienţi în 2014.

 

Din totalul celor 178 de apartamente noi rămase disponibile în complexul rezidenţial Citadella Titan, se estimează că se vor vinde circa 100 anul acesta. Deşi în urmă cu câteva luni administratorul judiciar, EuroInsol, luase în calcul vânzarea în bloc a locuinţelor, acum s-a hotărât vânzarea la bucată.

 

Citadella Titan este un proiect imobiliar aflat în insolvenţă încă din anul 2012. Înainte de scoaterea la vânzare a celor 178 de apartamente noi libere, mai trebuie doar să se renoveze spaţiile comune, alături de alte câteva lucruri de pregătire ale apartamentelor.

 

Cele mai ieftine locuinţe din ansamblul rezidenţial Citadella Titan sunt garsonierele, care costă 35.000 de euro. Apartamentele de 2 camere se vând pentru suma de 49.000 de euro. Preţurile includ TVA.

 

Complexul rezidenţial Citadella Titan este alcătuit din 2 blocuri de apartamente noi, fiecare a câte 14 etaje. În total, au fost construite 224 de locuinţe, de la garsoniere până la apartamente de 3 camere.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI