TIOR

Obiectiv ambitios pentru Coldwell Banker Romania in 2015

Obiectiv ambitios pentru Coldwell Banker Romania in 2015Coldwell Banker România şi-a stabilit un obiectiv ambiţios pentru anul 2015: dublarea numărului de locuinţe vândute. De asemenea, agenţia speră şi la o creştere a cifrei de afaceri cu până la 20%.

 

După ce omul afaceri Mohammad Murad a cumpărat compania Coldwell Banker România, planurile pentru anul 2015 sunt foarte mari: "Pe partea de vânzări de apartamente vrem să vindem mai multe unităţi, iar datele de până acum, discuţiile cu potenţiali clienţi, clienţi existenţi, indică faptul că am putea să dublăm numărul de locuinţe vândute în acest an faţă de anul trecut. Sunt multe proiecte pe hârtie şi care sperăm să reuşim să le aducem în portofoliul nostru. Trebuie să vindem mai multe apartamente, vrem să facem echipe de consultanţi pentru fiecare proiect din portofoliu. De asemenea, pe partea de asset management pentru proprietăţi distressed şi de property management mizăm pe creşterea portofoliului de clienţi", este declaraţia fostului proprietar Coldwell Banker, Valentin Ilie, rămas în companie.

 

De-a lungul anului 2014, Coldwell Banker România a vândut aproximativ 1.000 de locuinţe noi, cu o treime mai multe faţă de anul 2013. Pentru 2015, compania vrea să ajungă la tranzacţii cu 3.000 de case şi apartamente (atât noi, cât şi vechi), rezultat ce i-ar aduce şi o creştere a cifrei de afaceri cu până la 20%.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI