TIOR

O companie cipriota a cumparat 122 de apartamente noi in Bucuresti

O companie cipriota a cumparat 122 de apartamente noi in BucurestiO companie cipriotă a cumpărat 122 de apartamente noi, în 4 ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, în urma uneia dintre cele mai mari tranzacţii de pe piaţă, din ultima perioadă.

 

 

Secure Property Development & Investment, din Cipru, este noua proprietară a 122 de apartamente noi din 4 ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, după o tranzacţie de 3,3 milioane de euro. Complexurile rezidenţiale unde ciprioţii au cumpărat locuinţe nu au fost menţionate.

 

Compania este la a treia tranzacţie în România, precedentele 2 fiind de peste 16,5 milioane de euro. Cele 122 de apartamente noi cumpărate în ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti totalizează 11.700 de metri pătraţi şi se află în cartiere diferite ale Capitalei. 87 dintre aceste locuinţe sunt închiriate şi aduc un profit net de 270.000 de euro lunar, iar restul de 35 sunt la vânzare.

 

Motivul principal pentru care compania din Cipru a cumpărat cele 122 de apartamente noi este datorită creşterii cererii pentru locuinţe din Bucureşti. Secure Property Development & Investment se aşteaptă la o majorare a preţurilor locuinţelor şi a chiriilor pentru acestea. Compania a mai investit în ţări din Europa de Est, precum Ucraina, Bulgaria, Serbia şi Muntenegru.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI