TIOR

Nusco trece de la birouri la blocuri de apartamente in Pantelimon

Nusco trece de la birouri la blocuri de apartamente in PantelimonDezvoltatorul imobiliar Nusco se implică şi în piaţa rezidenţială din Bucureşti. Compania are autorizaţie pentru construcţia a 4 blocuri de apartamente în Pantelimon, în zona Piaţa Delfinului, scrie economica.net.

 

De la spaţii birouri la rezidenţial – aşa sună planul dezvoltatorului imobiliar Nusco, cel care a vândut de curând pentru 46 milioane euro proiectul office Nusco Tower, din apropiere de staţia de metrou Aurel Vlaicu. Compania a anunţat, prin intermediul directorului sau, Michele Nusco, planurile pentru viitor, care prevăd construcţia unui ansamblu rezidenţial de 4 blocuri de apartamente în cartierul Pantelimon, în zona Piaţa Delfinului.

 

Potrivit Nusco, cele 4 blocuri de locuinţe din Pantelimon vor avea câte 11 etaje. În total vor fi construite 400 de apartamente, cu preţuri care se vor încadra între 800 şi 1.000 euro/mp, fără TVA. Investiţia va fi în jur de 40-50 milioane euro.

 

Mai multe informaţii referitoare la acest proiect nu au fost încă făcute publice. Tot ce ştim şi putem remarca este că în zona Pantelimon, în care Nusco va construi ansamblul, piaţa rezidenţială nu este foarte dezvoltată. Poate că, odată cu investiţia dezvoltatorului imobiliar, această se va dezgheţa şi mai mulţi investitori vor demara lucrări de construcţii. Centrul comercial Mega Mall, inaugurat în prima parte a anului 2015, ar putea contribui la acest lucru.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI