TIOR

Nusco finalizeaza in 4 luni un ansamblu in centrul Bucurestiului

Nusco finalizeaza in 4 luni un ansamblu in centrul BucurestiuluiGrupul italian Nusco va termina în următoarele 4 luni ansamblul rezidenţial Premio, din centrul Bucureştiului, pe strada Luca Stroici.

 

Italienii de la Nusco, ce au anunţat în urmă cu câteva săptămâni că au obţinut autorizaţie de construcţie pentru un ansamblu rezidenţial de 4 blocuri în cartierul Pantelimon, sunt aproape să livreze primul lor complex de locuinţe noi din capitală. Denumit Premio, acest ansamblu rezidenţial blocat din cauza crizei, ar urma să fie finalizat în martie 2016. Cele 32 de apartamente ale proiectului aveau în urmă cu 6 ani un cost estimat de construcţie de 15 milioane euro.

 

Premio este un ansamblu rezidenţial de lux, care, conform agenţiei care se ocupă de vânzări, are la vânzare apartamente la preţuri sub media zonei în care se află. „Preţurile la apartamente sunt comparabile sau chiar mai mici decât cele practicate în ansamblurile rezidenţiale construite anterior în zona centrală a Bucureştiului (Rosetti şi Grădina Icoanei). Imobilul a fost lansant recent spre vânzare şi jumătate din apartamente au fost deja vândute sau rezervate. Ce este, de asemenea, spectaculos la acest proiect este un penthouse de peste 1.100 de mp construiţi, cu o privelişte superbă asupra cartierului armenesc, până la Intercontinental. Este singurul penthouse de această dimensiune şi acest nivel de exclusivism din centrul Bucureştiului“, au declarat reprezentanţii agenţiei de care am vorbit mai sus.

 

Ansamblul rezidenţial Premio va fi format din 2 blocuri de apartamente de 3 şi 4 camere, unul de 8 etaje iar celălalt de 6 etaje. De asemenea, vor fi disponibile şi 46 de locuri de parcare subterane.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI