TIOR

Numar record de apartamente finalizate in Cluj in 2014

Numar record de apartamente finalizate in Cluj in 2014Clujul calcă pe urmele Bucureştiului. În anul 2014, în oraşul din Transilvania vor fi finalizate peste 800 de apartamente noi, de 3 ori mai multe faţă de anul precedent.

 

 

După un an 2013 relativ sărac din punctul de vedere al livrărilor de locuinţe noi în Cluj-Napoca (doar 300 de unităţi au fost finalizate), anul 2014 a fost unul neaşteptat de bun. Până la sfârşitul lunii decembrie numărul apartamentelor terminate va depăşi 800 de unităţi.

 

Unde s-au construit cele mai multe locuinţe în Cluj-Napoca?

 

Potrivit unei analize imobiliare cele mai multe apartamente noi din Cluj-Napoca s-au construit în zona Bună Ziua şi în cunoscutul cartier Gheorgheni. Cele mai scumpe locuinţe sunt cele din aceste 2 zone şi din cartierul Mărăşti, unde preţurile medii de vânzare pe metrul pătrat util sunt în jurul valorii de 1.000 euro.

 

În afara oraşului, cele mai multe apartamente s-au construit în comună Floreşti, la 5 kilometri de Cluj-Napoca. Până la sfârşitul anului, aici vor fi gata 500 de apartamente, cu 300 mai multe că anul trecut.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI