TIOR

Nu vei crede ce se intampla cu ansamblurile rezidentiale din Sibiu

Nu vei crede ce se intampla cu ansamblurile rezidentiale din SibiuAvem noutăţi despre ansamblurile rezidenţiale din Sibiu – numărul lor este într-o creştere spectaculoasă. Nu doar atât: preţurile şi ofertele de apartamente din Sibiu sunt printre cele mai bune din întreaga ţară! Iată doar câteva exemple:


Ansamblul rezidenţial New Concept Living, case de 3 camere la preţuri de apartamente de 4 camere

 

Ansamblul rezidenţial New Concept Living, din cartierul Turnişor, Sibiu, oferă la vânzare case de 3 camere, cu suprafeţe generoase, curţi amenajate, câte 2 locuri de parcare, la preţuri începând cu 49.900 euro! Dacă ţi-am atras atenţia trebuie să-ţi spunem că la vânzare mai sunt doar 10 case, aşa că nu ai prea mult timp de gândire!


Cartier Rezidenţial Alma – 600 de apartamente în cea mai bună zona din Sibiu

 

Cartierul Rezidenţial Alma, aflat în cartierul Turnişor, una dintre cele mai bine cotate zone din Sibiu, a avut o dezvoltare excelenţă. Proiectul cuprinde 600 de apartamente, cu suprafeţe variate şi compartimentări pe măsură. Preţurile pornesc de la 21.700 euro.


Mic, dar cu stil – ansamblul rezidenţial Cartierul Primăverii, din Șelimbar

 

Nu doar proiectele rezidenţiale mari din Sibiu abundă pe piaţă din acest oraş. Cartierul Primăverii, din Șelimbar, va gazui 42 de apartamente noi, cochete, de 3 şi 4 camere. Locaţia foarte bună, într-o zona verde, ferită de aglomeraţie şi poluare, contribuie la notorietatea ansamblului rezidenţial.


Avantgarden3 Sibiu – cel mai extins ansamblu rezidenţial din Sibiu

 

Ansamblul rezidenţial Avantgarden3 Sibiu este, fără îndoială, cel mai extins proiect rezidenţial din acest oraş. Complexul va avea 1.800 de locuinţe noi – garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere. Apropierea de centre şi spaţii comerciale mari din Sibiu, facilităţile de top şi preţurile excelente sunt motivele pentru care aţi putea lua în calcul să cumpăraţi o locuinţa aici.


Vouă ce ansamblu rezidențial din Sibiu vă place?

 

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI