TIOR

Noutatile din ansamblul rezidential Cosmopolis

Noutatile din ansamblul rezidential CosmopolisDezvoltatorul ansamblului rezidenţial Cosmopolis anunţă noutăţile pentru anul 2015: 500 de locuinţe noi, un centru comercial de mici dimensiuni şi o biserică ortodoxă sunt planurile de construcţii pentru acest an.

 

În anul 2015, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Cosmopolis doreşte să construiască 500 de locuinţe noi (majoritatea apartamente), dar şi un centru comercial de mici dimensiuni şi o biserică ortodoxă. În primele 3 luni şi jumătate ale anului, în complexul Cosmopolis au fost vândute 120 de locuinţe, iar până la finalul anului ţinta de vânzări este de 500 de unităţi locative, numărul locatarilor urmând să crească până la 4.000 de persoane, de la 3.000 de persoane, câte sunt în aces moment.

 

Anual, în ansamblul rezidenţial Cosmopolis se vor construi începând cu acest an câte 400-500 de apartamente şi case noi, au mai declarat reprezentanţii ansamblului. Până acum, în proiect au fost investiţi 250 milioane de euro. Suma va urca la sfârşitul acestui an până la 270 milioane de euro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI