TIOR

Noutatile din aceasta saptamana pe DezvoltatorImobiliar.ro

Așa cum v-am obișnuit, cele mai bune oferte imobiliare în ansamblurile rezidențiale sunt pe ”DezvoltatorImobiliar.ro”.

Drept urmare, vă prezentăm astăzi cele mai noi proiecte imobiliare care au ales să fie prezente pe portalul nostru: Atlas Park Club & Spa, 4 City North, Băneasa Luxury Homes și Călușei Residence.

Ansamblul rezidențial Atlas Park Club & Spa oferă 43 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase şi compartimentări moderne totalizând o suprafaţă desfașurată totală de 3,855 metri pătraţi şi este compus din 13 apartamente cu 2 camere, 20 apartamente cu 3 camere şi 10 apartamente cu 4 camere. Complexul se află în zona Băneasa din București.

4 City North este un proiect ambițios care te provoacă să-ți găsești acel loc în care mai presus de toate sunt importante liniștea, confortul, utilitatea și siguranța, toate susținute de un design modern, elegant și incredibil de atractiv. Aici puteți opta pentru apartamente cu 2 sau 3 camere în zona Pipera din București.

Ansamblul rezidențial Băneasa Luxury Homes se află în proximitatea Lacului Băneasa și cuprinde 32 de apartamente de 2, 3 sau 4 camere având suprafeţe generoase. Cu o locaţie ideală, pe malul lacului Băneasa, asigură liniştea şi comfortul, departe de ritmul alert şi zgomotos al oraşului.

Proiectul imobiliar Călușei Residence este retras de zgomotul și agitația orașului, poziționarea fiind într-o zonă liniștită de case. Cele mai apropiate mijloace de transport se află la o distanță de 200m. Stația de Metrou Piața Obor se află la 580 de metri de complexul rezidențial.

Mai multe detalii despre fiecare proiect imobiliar, găsiți pe pagina fiecăruia de pe portalul nostru, în secțiunea ansambluri rezidențiale.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI