Noutati DezvoltatorImobiliar.ro – ansamblurile rezidentiale Adama din provincie

14-11-2015 / Blog rezidential

Noutati DezvoltatorImobiliar.ro – ansamblurile rezidentiale Adama din provinciePortalul DezvoltatorImobiliar.ro vă prezintă noutăţile lunii noiembrie: ansamblurile rezidenţiale construite de către unul cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România – Adama.

 

Evocasa Viva, Evocasa Completa şi Evocasa Orizont sunt ansamblurile rezidenţiale din provincie, construite de către Adama, pe care portalul DezvoltatorImobiliar.ro le promovează, începând cu luna noiembrie.

 

Evocasa Orizont este un complex rezidenţial aflat în apropiere de oraşul Ploieşti, care cuprinde 156 de locuinţe noi (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere, apartamente de 4 camere şi vile tip duplex). Ansamblul rezidenţial Evocasa Orizont, din Ploieşti, este securizat 24 ore din 24, locatarii beneficiază de o linie specială de transport spre şi din centrul Ploieştiului (cursele sunt gratuite şi se efectuează de luni până vineri cu excepţia Sărbătorilor legale pe traseul Evocasa Orizont-Coreco-Evocasa Orizont), iar cei mici au la dispoziţie un loc de joacă. De asemenea, apartamentele şi vilele din complexul rezidențial din Ploiești sunt complet utilate şi beneficiază de facilităţi de ultimă generaţie. Preţurile pornesc de la 43.000 euro (TVA inclus), pentru garsoniere cu suprafeţe generoase, de 48 mp şi ajung până la 89.400 euro (TVA inclus), pentru vilele tip duplex, 4 camere şi 98 mp utili.

 

Evocasa Viva este unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidenţiale din Braşov. Complexul este situat în cartierul Noua, în zona de Nord a oraşului Braşov şi este format din garsoniere, apartamente de 2 camere şi 3 camere. Evocasa Viva este un ansamblu rezidenţial în sistem cu circuit închis, care se evidenţiază datorită multiplelor facilităţi din zona, precum baza sportivă, Lacul Nouă, Grădina Zoologică, Parc Aventura, numeroase hipermarketuri şi magazine în zona comercială, aflate în imediată apropiere a ansamblului. Locuinţele din complex se predau complet finisate și au prețuri cuprinse între 34.500 euro și 65.000 euro (TVA inclus).

 

Evocasa Completa este poziţionat într-o zona excelentă din Bacău, mai precis în noul centru al oraşului. În prima fază a construcţiei, proiectul dispune de 208 apartamente de 2 şi 3 camere, cu suprafeţe cuprinse între 58 şi 107 mp. Finisajele interioare sunt la alegerea cumpărătorului, dezvoltatorul punând la dispoziţie o mulţime de modele de gresie, faianţă, parchet etc... De, asemenea, ansamblul rezidenţial din Bacău dispune de ascensoare moderne, parcare privată suprateranã, zone verzi şi loc de joacă pentru copii, special amenajate la standarde internaţionale de protecţie împotriva cutremurelor şi a incendiilor. Locatarii din ansamblul rezidenţial Evocasa Completă beneficiază şi de cardul exclusiv de reduceri Evocasa Avantaj, valabil 1 an întreg. Aceştia au parte de oferte speciale acordate de diverşi parteneri, de la producători de mobilă, la grădiniţe sau clinici medicale private.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.