Nou ansamblu rezidential verde, in Nordul Bucurestiului

13-01-2016 / Blog rezidential

Nou ansamblu rezidential verde, in Nordul BucurestiuluiOne Charles de Gaulle este un ansamblu rezidenţial care va fi proiectat după principiile clădirilor verzi, urmând să beneficieze de un nivel ridicat de eficiență energetică. Proiectul este în construcţie în Nordul Bucureştiului, în apropiere de Piaţă Charles de Gaulle şi de cartierul Primăverii.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties lucrează la un ansamblu rezidenţial de lux, aflat într-una din cele mai bune zone ale Bucureştiului, cartierul Primăverii. Ansamblul rezidenţial numit One Charles de Gaulle va fi format din 2 blocuri de apartamente, cu 33 de locuinţe. Suprafaţa construită a proiectului este de 8.000 mp, din care jumătate este suprafaţa locuibilă.

Livrarea ansamblului este estimată pentru a două jumătate a anului 2017, potrivit reprezentanţilor One United Properties, citaţi de către arenaconstruct.ro.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties mai lucrează în paralel şi la ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park, de 106 locuinţe, de pe strada Nicolae Caramfil. Printre proiectele livrate de către dezvoltator sunt One Floreasca Lake şi Madrigalului Residence, care au, cumulat, aproximativ 80 de apartamente.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.