Nou ansamblu rezidential in Nordul Bucurestiului, la orizont

09-02-2015 / Blog rezidential

Nou ansamblu rezidential in Nordul Bucurestiului, la orizontAnsamblurile rezidenţiale îşi continuă “invazia” în Bucureşti. Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development a anunţat că se pregăteşte să construiască un complex rezidenţial în Nordul Bucureştiului.

 

Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development va construi în viitorul apropiat un ansamblu rezidenţial în Nordul Bucureştiului, dar şi 2 clădiri de birouri în aceeaşi zonă a Capitalei. Compania este recunoascuta pe piaţă imobiliară din Capitală pentru că a ridicat complexul de birouri S-Park, din apropiere de Piaţă Presei Libere, pe care l-a vândut pentru suma de 100 de milioane de euro. Deocamdată, nu avem mai multe informaţii despre locaţia viitorului proiect rezidenţial.

 

De curând, dezvoltatorul Primavera Development a vândut către Mega Image terenul pe care îl avea în zona Piaţa Sudului, din Bucureşti. De asemenea, compania a cedat şi clădirea din Colentina, în care-şi avea sediul grupul francez Danone.

 

Ca “măsuri de compensaţie”, Primavera Development a cumpărat 2 loturi de teren: unul de 12.700 mp, în zona Orhideeelor şi un altul, de 2.200 mp, pe Calea Dorobanţilor. În ambele locaţii se vor construi clădiri de birouri.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.