TIOR

Nou ansamblu rezidential in Nordul Bucurestiului, la orizont

Nou ansamblu rezidential in Nordul Bucurestiului, la orizontAnsamblurile rezidenţiale îşi continuă “invazia” în Bucureşti. Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development a anunţat că se pregăteşte să construiască un complex rezidenţial în Nordul Bucureştiului.

 

Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development va construi în viitorul apropiat un ansamblu rezidenţial în Nordul Bucureştiului, dar şi 2 clădiri de birouri în aceeaşi zonă a Capitalei. Compania este recunoascuta pe piaţă imobiliară din Capitală pentru că a ridicat complexul de birouri S-Park, din apropiere de Piaţă Presei Libere, pe care l-a vândut pentru suma de 100 de milioane de euro. Deocamdată, nu avem mai multe informaţii despre locaţia viitorului proiect rezidenţial.

 

De curând, dezvoltatorul Primavera Development a vândut către Mega Image terenul pe care îl avea în zona Piaţa Sudului, din Bucureşti. De asemenea, compania a cedat şi clădirea din Colentina, în care-şi avea sediul grupul francez Danone.

 

Ca “măsuri de compensaţie”, Primavera Development a cumpărat 2 loturi de teren: unul de 12.700 mp, în zona Orhideeelor şi un altul, de 2.200 mp, pe Calea Dorobanţilor. În ambele locaţii se vor construi clădiri de birouri.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI