TIOR

Noile proiecte rezidentiale din sudul Bucurestiului

Noile proiecte rezidentiale din sudul BucurestiuluiZona de Sud a Bucureştiului este în continuare foarte atractivă pentru dezvoltatorii imobiliari. În anul 2014, aici se vor construi cele mai multe proiecte rezidențiale de locuinţe noi din oraş, datorită ritmului foarte bun de vânzări şi a cererii de pe piaţă din ultimii ani. Vezi principalele repere rezidenţiale din Sudul Bucureştiului, pe anul 2014.

 

 

Primele 200 de apartamente din ansamblul rezidenţial Vista Rezidenţial Berceni vor fi livrate în iunie

 

La mijlocul anului va fi finalizată prima etapă de construcţie a ansamblului rezidenţial Vista Rezidenţial Berceni, unul dintre cele mai mediatizate proiecte imobiliare din ultima perioadă. Complexul, după cum însuşi numele sau o sugerează, se construieşte în cartierul Berceni, în spatele mall-ului Grand Arena. Dezvoltatorii au declarat că pentru construirea primelor 200 de apartamente noi au investitit circa 10 milioane de euro. Întregul proiect, ce va avea 1.000 de locuinţe noi şi aproximativ 100 de spaţii comerciale, va costa 40 de milioane de euro.

 

Vezi aici oferta de preţuri pentru locuinţele din ansamblul rezidenţial Vista Rezidenţial Berceni.

 

Aproape 700 de apartamente noi în proiectele rezidenţiale Studio Plus şi Gama Residence

 

Alte 2 proiecte rezidenţiale de dimensiuni importante vor livra un număr impresionant de apartamente noi în zona de Sud a Bucureştiului anul acesta: Studio Plus şi Gama Residence.

 

În primul ansamblu rezidenţial, Studio Plus, din zona Metalurgiei, se vor construi 400 de locuinţe noi, în vreme ce în Gama Residence vor fi disponibile alte 280 de apartamente noi.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI