TIOR

Noile ansambluri rezidentiale intrate pe DezvoltatorImobiliar.ro

Noile ansambluri rezidentiale intrate pe DezvoltatorImobiliar.roDezvoltatorImobiliar.ro este locul unde îți poți găsi locuința mult visată. Pentru că ne dorim să cunoști toate ofertele de pe piață, iată care sunt noile ansambluri rezidențiale intrate pe portalul nostru: NewTown Residence, Paga Rezidențial, Club Lac Snagov și Cotroceni Politehnica Residence.

NewTown Residence

Ansamblul NewTown Residence este amplasat la intersecția a două artere principale ale Bucureștiului, Strada Baba Novac și Bulevardul Mihai Bravu, pe strada Dristorului, la doar 4 km de Piața Unirii. Este un ansamblu rezidențial construit în 2 faze, totalizând 10 blocuri cu 5 și 12 etaje. Complexul dispune de un număr de 651 de apartamente și pune la dispoziția locuitorilor săi peste 800 de locuri de parcare, iar prețul unui apartament de două camere este de 86.000 Euro.

Paga Rezidențial

Ansammblul Paga Rezidential se află în Bragadiru, județul Ilfov. Proiectul cuprinde 2 blocuri cu regim de înălțime P+3 Etaje cu un total de 100 de apartamente însoțite de 100 de locuri de parcare în incinta ansamblului. Prețul unei garsoniere pornește de la 24.000 Euro, iar cel al unui apartament de două camere de 29.000 Euro. Mai multe detalii găsiți pe pagina ansamblului de pe www.DezvoltatorImobiliar.ro

Club Lac Snagov

Ansamblul rezidențial Club Lac Snagov este confortabil, aerisit și are o poziționare perfectă, în mijlocul unei oaze de liniște și verdeață, lângă lacul Snagov. Complexul este format din 3 spații locative, dispune de numeroase spații verzi, de loc de joacă pentru cei mici, loc de socializare și relaxare, în care locatarii se pot întâlni pentru discuții, petreceri, club în interior, pișcină închisă utilizabilă tot timpul anului. Prețul unui apartament de 3 camere este de 140.000 Euro.

Cotroceni Politehnica Residence

Ansamblul Cotroceni Politehnica Residence beneficiază de o poziție privilegiată, lângă Campusul Universitar Politehnica din București, lânga stația de metrou Politehnica. Cotroceni-Politehnica Residence este avantajat de numeroasele mijloace de transport în comun și de distanțele mici față de centrele comerciale mari ale orașului, școli, gradinițe, spitale, clinici și parcuri. Complexul dispune de garsoniere, apartamente 2 camere și apartamente de 3 camare. Prețul unei garsoniere pornește de la 53.600 Euro.

Nu uitați că în martie, puteți vizita TIOR - singurul Târg Imobiliar Român. Acesta va fi deschis timp de 8 zile, de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.
Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului.

Mai multe detalii găsiți pe pagina TIOR.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI