TIOR

Morad Group construieste 1700 apartamente in Bucuresti

Morad Group construieste 1700 apartamente in BucurestiDezvoltatorul imobiliar Morad Group construieşte 1.700 de apartamente în Bucureşti, în Sectorul 6. Investiţia în aceste apartamente din Bucureşti va fi de maximum 70 milioane euro.

 

14 blocuri de apartamente în Bucureşti vor fi construite de către dezvoltatorul ansamblului rezidenţial din zona Grozăveşti, Onix Residence. De asemenea, noul complex rezidenţial va avea şi 2 clădiri de birouri.

 

Investiţia va fi făcută de către omul de afaceri libanez, Hassan Morad, fratele lui Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc şi unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, scrie zf.ro.

 

Morad Group a construit şi ansamblul rezidenţial din zona Grozăveşti, Onix Residence. Acesta dispune de 456 de apartamente noi, de la garsoniere, până la apartamente de 3 camere. În proiect sunt disponibile multe facilităţi pentru locatari, precum centru SPA cu saună şi jacuzzi, grădiniţă, sală de fitness, locuri de joacă şi locuri de parcare.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI