TIOR

Millo Village – ansamblu rezidential cu solutii SMART HOME

Cel mai nou proiect rezidențial de case care se dezvoltă în zona de nord a Bucureștiului – Millo Village, va oferi soluții de SMART HOME pentru toate tipurile de case cuplate existente în complex.

”Pentru că ne dorim ca prin fiecare detaliu să atingem toate aspectele care țin de un mod de viață relaxat, modern și accesibil, casele cuplate din cadrul ansamblului vor beneficia de sisteme “Smart House” cu funcții centralizate și comandate direct de pe orice device”, susțin dezvoltatorii proiectului Millo Village.

De ce sisteme vor beneficia cei care aleg o locuință SMART?

Încuietori inteligente – aceste dispozitive permit accesul rapid în interiorul casei prin intermediul aplicațiilor mobile sau telecomenzilor de tip „key fob”, fără pericolul pierderii cheilor.

Termostate inteligente – termostatele pot fi pre-programate și controlate de la distanță pentru o gestiune a încălzirii convenabilă și rentabilă. Mai mult, acestea pot dispune de algoritmi de învățare pentru a prezice ce temperaturi sunt ideale pe baza informațiilor selectate în trecut. Indiferent de situație, termostatele inteligente scad valoarea facturilor de energie.

Senzori de inundație - în cazul unei inundații, senzorii nu numai că vor detecta scurgerile de apă și vor notifica utilizatorul, acestia vor comunica cu sistemul de alimentare cu apă al casei, respectiv cu cel de electricitate și gaz, pentru a preveni și minimaliza eventualele pagube.

Senzori de ușă/fereastră – monitorizarea punctelor de acces de acasă este la fel de ușoară ca navigarea pe telefonul mobil. În cadrul unui sistem de casă inteligentă, acest senzor joacă un rol esențial în siguranța, securitatea și confortul unei locuințe.

Detectoare de fum inteligente – sistemele smart house înglobează senzori de fum, foc și monoxid de carbon, care acționează ca adevărați salvatori pentru viețile noastre. În general, astfel de dispozitive funcționează și autonom de centrala de comandă, astfel că dacă vă aflați în interiorul casei și are loc un incendiu sau concentrațiile de monoxid de carbon ajung să reprezinte o amenințare la adresa vieții, senzorii încep să emită alarme sonore pentru a putea părăsi locuința în siguranță.

Programare sistem iluminare – pot fi create scenarii în care lumina să pornească pe timpul nopții, la intervale pre-stabilite, astfel încât să pară că este cineva acasă în permanență.

Ansamblul rezidențial Millo Village dispune de case cu 5 camere în orașul Voluntari, foarte aproape de toate zonele de interes din zona de Nord a Bucureștiului.

Mai multe detalii și prețuri, găsiți aici.

Elvila
TIOR

904.94 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI