TIOR

Militari Residence si Sud Rezidential, expozanti de top la Project Expo

Militari Residence si Sud Rezidential, expozanti de top la Project ExpoTârgul Project Expo, desfășurat la Sala Palatului, în perioada 24-26 mai 2013, a fost un eveniment care a adunat nume importante de pe piața imobiliară. Militari Residence sau Sud Rezidențial au fost doi dintre participanți.

 

Potrivit doamnei Adina Pațilea, brand manager al Târgului Project Expo, la acest eveniment au fost prezenți 47 de expozanți, reprezentând 85 de ansambluri rezidențiale. În total, vizitatorii au avut de ales din peste 10.000 de oferte de case și apartamente.

 

Oamenii care-și căutau un imobil nou în Militari Residence au avut parte de oferte speciale pentru apartamente noi, la mansardă. Acestea puteau fi achiziționate la pretul de 550 euro/mp. De asemenea, au existat și reduceri la garsoniere și la apartamentele cu 2 și 3 camere. Militari Residence are finalizate 38 de blocuri de locuințe, încă 4 fiind în construcție.

 

Sud Rezidențial a avut o ofertă variată la Târgul Project Expo. Astfel, clienții au putut achiziționa garsoniere pornind de la 18.000 de euro, apartamente cu 2 camere de la 29.900 de euro, sau apartamente cu 3 camere de la 50.000 de euro. Cele mai ieftine case ale celor de la Sud Rezidențial puteau fi cumpărate cu 59.900 de euro.

 

Ansamblul rezidențial Vila Foișor, situat pe Strada Foișorului, în zona Octavian Goga - Nerva Traian - Bulevardul Unirii, a fost un alt ansamblu rezidențial promovat la Târgul Project Expo. Complexul va cuprinde 23 de apartamente noi, cu 2 camere. Acestea vor fi finisate la cheie, cu baia mobilată și utilată. De asemenea, clienții vor putea opta și pentru boxe cu suprafețe cuprinse între 3,5 și 4,5 mp. Ca public țintă, ansamblul Vila Foișor se adresează cuplurilor tinere, cu vârste între 25 și 40 de ani și care pot accesa un credit Prima Casă.

 

Alți expozanți de la Târgul Project Expo, desfășurat în perioada 24-26 mai, la Sala Palatului, au fost Sudinvest Residence 2, Dream Residence, Vitan Residence 2, Residence Golden Rose, City Office Residence sau New City Residence.

 

Sursa foto: projectexpo.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI