TIOR

Militari Residence organizeaza petrecere de Revelion!

Militari Residence organizeaza petrecere de Revelion!Reprezentanţii unuia dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din România, Militari Residence, organizează petrecere de Revelion! Evenimentul va avea loc în fastuosul centru de evenimente din cadrul complexului, Militari Residence Ballroom.

 

Dacă vrei să-ţi petreci o noapte de vis la cumpăna dintre ani, poţi alege să participi la Revelionul organizat de către cei de la ansamblul rezidenţial Militari Residence. Locaţia aleasă este una splendidă: centrul de evenimente din cadrul complexului: Militari Residence Ballroom!

 

Printre artiştii invitaţi să va ofere o experienţă de neuitat menționăm pe Mirabela Dauer, Ştefan Stan, Mioara Velicu, Fiesta Cabaret, Taraf Cleante sau Mihai Napu Band.


Pentru mai multe informaţii şi rezervări, puteţi accesa următorul link, de pe pagină oficială a site-ului militariresidenceballroom.ro.

 

Despre Militari Residence Ballroom

 

Centrul de evenimente Militari Residence Ballroom este alcătuit din 5 săli, ce pot fi folosite pentru conferinţe, nunţi, botezuri petreceri corporate, sau alte ocazii speciale. Sala Viena poate primi până la 100 de vizitatori, sala Aqua până la 250 de persoane, Sala Londra între 150 şi 300, Sala Paris până la 600 de persoane, iar sala Diamond un maximum de 400 de persoane.

 

Militari Residence este cel mai mare ansamblu rezidenţial din România. Acesta este alcătuit din 42 de blocuri, ce adăpostesc peste 4.000 de apartamente noi, iar pentru anul 2014 a fost anunţată construcţia a încă 1.600 de locuinţe!

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Militari!

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI