TIOR

Militari Residence, lider in topul de vanzari apartamente noi

Militari Residence, lider in topul de vanzari apartamente noiMilitari Residence a încheiat anul 2013 cu cele mai multe vânzări de apartamente noi din România. Conform oficialilor ansamblului, în complex s-au vândut, de-a lungul anului care stă să se încheie, 700 de locuinţe.


La fel că şi în 2012, anul acesta media apartamentelor vândute în ansamblul rezidenţial Militari Residence a fost de 700. Lunar, în complex au fost tranzacţionate între 60 şi 80 unităţi locative.Datorită ritmului excelent de vânzări, dezvoltatorul ansamblului a anunţat că pentru 2014 se vor mai construi încă 1.600 de apartamente noi.


Care a fost cheia succesului? Reprezentanţii complexului explică: "Continuarea programului Prima Casă a avut un impact pozitiv în ceea ce priveşte vânzările. De asemenea, preţurile competitive ale apartamentelor noastre, care pornesc de la 450 euro/mp, au contribuit semnificativ. Nu în ultimul rând, am continuat să investim nu doar în dezvoltarea de noi unităţi locative, ci şi într-o gama largă de facilităţi pe care le oferim locatarilor, precum cluburile wellness, grădiniţele sau cabinetele medicale”.


Pe viitor, oficialii ansamblului rezidenţial Militari Residence se aşteaptă că vânzările de apartamente noi să se menţină la fel de ridicată, cu o singură condiţie: programul Prima Casă să continue.


Sudul, încă la putere


În afară de Militari Residence, rezultate excelente de-a lungul anului 2013 au avut şi ansamblurile rezidenţiale din sudul Bucureştiului, precum Confort Urban Residence Rahova, Apollo Residence sau Brown Residence.


Nu trebuie uitate nici complexurile rezidenţiale Cosmopolis (246 apartamente vândute în 2013), Rin Grand Residence (130 de apartamente vândute), Cartierul Latin (150 de apartamente vândute).

 

Vezi aici oferta completa de apartamente noi din zona Militari.

 

Sursa foto: militari-residence.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI