Miliardarii rusi aleg sa se mute cu chirie in Londra

28-07-2014 / Blog rezidential

Miliardarii rusi aleg sa se mute cu chirie in LondraMiliardarii ruşi aleg să se mute în Londra, pentru a-şi proteja averile de taxele şi sancţiunile impuse contra Rusiei de către Occident. De asemenea, tot mai mulţi ruşi închiriază proprietăţi imobiliare în Capitala Marii Britanii, după care le cumpără.

 

Cu toate că numărul oligarhilor ruşi care se mută în Londra s-a mai redus puţin, anul trecut aceştia cumpărând 51 de case şi apartamente de peste 10 milioane de dolari în Capitala Marii Britanii, tranzacţiile au crescut foarte mult pe piaţa de închirieri de locuințe.

 

Cel puţin tinerii ruşi care vin să studieze în Londra au luat cu asalt piaţa imobiliară de aici. Aceştia au închiriat cele mai multe proprietăţi imobiliare din zonele exclusiviste decât oricare altă naţionalitate. „Observăm mai mulţi chiriaşi din Rusia. Tendinţa va fi ca studenţii să închirieze locuinţele pentru primul an de facultate, pentru ca în anul următor părinţii acestora să le cumpere o proprietate de lux. Tinerii ruşi sunt susţinuţi financiar de părinţi foarte bogaţi“, au declarat reprezentanţii agenţiilor imobiliare din Rusia.

 

Pe viitor, este de aşteptat că tendinţa ruşilor spre închirierea locuinţelor de lux să crească, din cauza sancţiunilor economice la care sunt supuşi ruşii, astfel acestora fiindu-le mai greu să cumpere locuinţe.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.