Mii de apartamente noi se vor construi in Bucuresti in 2014

02-02-2014 / Blog rezidential

Mii de apartamente noi se vor construi in Bucuresti in 2014Anul 2014 se anunţă unul în care dezvoltatorii imobiliari din Bucureşti vor construi mii de apartamente noi, în majoritatea zonelor oraşului şi periferiei acestuia. Vezi care sunt cele mai importante repere de pe piaţa rezidenţială de apartamente noi din Capitală, în continuarea articolului nostru.


3.000 de apartamente noi în Cosmopolis, Militari Residence şi Vista Rezidenţial Berceni



În 2 dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din România, Militari Residence şi Cosmopolis, se vor construi 2.000 de apartamente noi doar în anul 2014: 400 în proiectul turcilor de la Opus Land Development şi 1.600 în complexul din zona de Vest a Bucureştiului.


De asemenea, până la sfârşitul anului 2015 se va finaliza şi un alt proiect rezidenţial foarte ambiţios, Vista Rezidenţial Berceni, care va totaliza 1.000 de apartamente noi.


Americanii de la Rockfeller Group construiesc 500 de apartamente noi în Tineretului şi Vatra Luminoasă


Prin intermediul Europa Capital, americanii de la Rockfeller Group vor construi 2 complexuri rezidenţiale în Bucureşti: unul în Tineretului (de 254 de apartamente noi) şi celălalt în Vatra Luminoasă (de 252 de apartamente noi).


Prima fază a proiectului rezidenţial al spaniolilor de la Gran Via, finalizată în primăvara lui 2014


În primăvara anului 2014, spaniolii de la Gran Via vor finaliza primul bloc de apartamente noi din ansamblul rezidenţial de pe terenul fostei platforme Frigocom, din Capitală (Drumul Taberei). Imobilul va avea 84 de apartamente noi, majoritatea având preţuri de achiziţionare între 50.000 şi 70.000 de euro (fără TVA).


Adama aşteaptă aprobările şi autorizaţiile pentru începerea proiectelor din Răzoare şi Berceni


Dezvoltatorul imobiliar Adama aşteaptă aprobările şi autorizaţiile pentru începerea lucrărilor la proiectele rezidenţiale din Răzoare şi Berceni. În zona Răzoare, Adama va construi un proiect rezidenţial mixt, ce va fi alcătuit din apartamente noi şi spaţii de birouri.


Private Broker anunţă 100 de case noi în ansamblurile Good Residence, din nordul Bucureştiului


Pe segmentul caselor, printre cele mai mari investiţii se vor face în ansamblurile rezidenţiale Good Morning şi Good Afternoon Residence, din zona Corbeanca (nordul Bucureştiului). Aici se vor construi 100 de locuinţe noi în 2014.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.