TIOR

Megaproiect imobiliar de 50.000 mp in centrul Bucurestiului!

Megaproiect imobiliar de 50.000 mp in centrul Bucurestiului!Un megaproiect imobiliar care se va întinde pe 50.000 mp va fi construit chiar în centrul Bucureştiului. Acesta va cuprinde atât locuinţe, cât şi un centru comercial şi spaţii verzi.

 

Comisia Tehnică de Urbanism de pe lângă Primăria Capitalei şi-a dat acceptul pentru pentru ca proiectul imobiliar de mare amploare, din spatele Palatului Ştirbey, de pe Calea Victoriei, să poată începe. Construcţia se va desfăşura pe fostele grădini ale Palatului Ştirbey şi va cuprinde atât o zonă de locuinţe, cât şi o zonă comercială, cu spaţii verzi.

 

Agenţia Hotnews.ro scrie că proiectul va avea 2 blocuri de apartamente (unul de 7 etaje în partea dinspre Calea Victoriei şi un altul, de 3 etaje, în partea din spate) şi o clădire de 5 etaje de spaţii comerciale. De asemenea, la subsol vor fi disponibile 4 nivele de parcare, cu 500 de locuri de parcare. Cea mai mare pondere o vor avea locuinţele, cu aproape 14.500 de mp, în timp ce spaţiile comerciale vor ocupa aproximativ 11.750 mp. Locurile de parcare, spaţiile publice şi spaţiile verzi se vor întinde pe 25.000 mp.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI