TIOR

Mega-proiect imobiliar de locuinte – nu este in Bucuresti!

Mega-proiect imobiliar de locuinte – nu este in Bucuresti!Primăria din Oradea anunţă construcţia unui ansamblu rezidenţial de 900 de locuinţe (în prima fază) în municipiu. Până la începerea lucrărilor propriu-zise, primăria din Oradea trebuie să cesioneze terenuri de peste 15.000 mp.

 

În Oradea se va construi un ansamblu imobiliar de mari dimensiuni, care va cuprinde, în afară de locuinţe, spaţii comerciale, zone verzi, multiple facilităţi pentru locatari, parcări şi multe altele. Până la debutul proiectului trebuie mai întâi să fie cesionate terenurile unde vor fi amplasate locuinţele şi celelalte facilităţi.

 

“În cadrul primei proceduri de licitaţie organizate de Primăria Oradea a fost depusă o singură ofertă, iar potrivit caietului de sarcini numărul minim de ofertanţi trebuie să fie doi. O nouă licitaţie publică va avea loc în data de 29 decembrie 2015”, anunţă site-ul arenaconstruct.ro. Preţul de pornire a licitaţiei publice deschise (redevenţă) este de 7 lei/mp/an, iar durata concesiunii este de 10 ani.

 

Prima parte a proiectului imobiliar presupune construcţia a 6 tronsoane de apartamente colective, tip ANL, fiecare cu câte 180 de locuinţe. După acestea, vor fi construite alte 20 de tronsoane de imobile colective, de 728 locuinţe. Proiectul presupune livrarea de garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere.

 

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI