TIOR

Mega ansamblu rezidential in Romania!

Mega ansamblu rezidential in Romania!Un dezvoltator imobiliar renumit în Europa, Liebrecht&wooD, anunţă că va investi o sumă uriaşă, de 300 milioane euro, pentru construcţia unui ansamblu rezidenţial în România! Descoperă toate informaţiile!

Se anunţă vremuri din ce în ce mai bune pentru piaţa rezidenţială din România. Belgienii de la Liebrecht&wooD sunt pregătiţi să investească 300 milioane euro pentru construcţia unui ansamblu rezidenţial în Frumuşani, în judeţul Călăraşi. Până acum, în această zonă lipsesc proiectele rezidenţiale de amploare, aşa că ansamblul rezidenţial dezvoltat de către Liebrecht&wooD ar putea dezgheţa piaţa imobiliară din această parte a ţării!

Ce spune dezvoltatorul Liebrecht&wooD?

Reprezentantul local al companiei belgiene, Sorin Ioan Blaga (CEO Liebrecht&wooD România) a declarat, într-o conferinţă de presă, că acest ansamblu rezidenţial pe care Liebrecht&wooD îl va construi în Frumuşani va avea cel puţin 15 faze de construcţie, iar proiectul va dura cel puţin 10 ani până la finalizare!

Pentru început, belgienii vor investi 26 milioane euro pentru construcţia a 180 case în ansamblul rezidenţial din Frumuşani. Conform lui Sorin Ioan Blaga, toate locuinţele vor fi case pe pământ, fără etaj. Suprafeţele caselor se vor încadra între 75 şi 120 mp. În planul proiectului intră şi dezvoltarea de construcţii verzi.

Cine va construi proiectul?

Încă nu am stabilit constructorul, dar am evaluat opt potenţiali jucători care s-ar putea ocupa de ridicarea acestui proiect. Este un ansamblu rezidenţial de amploare. În momentul de faţă evaluăm traseele, drumurile. Noi vrem anul acesta să construim drumul de acces şi să începem infrastructura în ceea ce priveşte accesul în proiect, precum şi instalarea şi conectarea la utilităţi”, sunt cuvintele reprezentantului Liebrecht&wooD.

Grupul Liebrecht&wooD este activ de peste 20 ani pe piețele din România, Rusia si Polonia, unde a construit atât proiecte de spații birouri, cât și proiecte comerciale și de retail.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI