TIOR

Marin Apartments - apartamente cu vedere la mare pe DezvoltatorImobiliar.ro

Ansamblul rezidențial Marin Apartments din Constanța vine în întâmpinarea celor care iubesc să vadă răsăritul de pe malul mării și să fie cât mai aproape de plajă și apă. Complexul Marin Apartments este poziționat pe malul mării, în zona Kazeboo-Mamaia Nord, lângă promenadă. Blocul are o arhitectură deosebită, executată cu materiale de cea mai bună calitate.

Apartamentele, cu suprafețe cuprinse între 75 mp și 100 mp, sunt așezate în diagonală față de mare. Acest aspect asigură o vedere deosebită la plajă și Marea Neagră pentru fiecare locuitor al ansamblului rezidențial, indiferent de etajul la care se află.

Dezvoltarea acestui proiect rezidențial din Mamaia, Constanța, a urmărit folosirea unor materiale care să corespundă noilor tendințe în construcții: hodroizolație cu mai multe straturi de poliplan, poliglass şi geotextil special, zidărie din cărămidă tip Porotherm de 25 şi 30 centimetri lăţime, cu mare rezistenţă seismică, izolare termică şi proprietăţi de antifonare.

Izolarea blocului este cu vată minerală bazaltică care pe Iângă rezistenţă sporită în timp oferă şi o excelentă izolare termică şi protecţie impotriva incendiilor. Geamurile tripan cu feronerie de lux şi casa scării din piatră naturală completează tabloul unei reşedinţe placută, confortabilă şi durabilă in timp.

Mai multe detalii despre garsonierele și apartamentele cu 2 camere din ansamblul rezidențial Marin Apartments găsiți pe portalul www.DezvoltatorImobiliar.ro

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI