TIOR

Marii dezvoltatori de locuinte din Romania mizeaza pe un an fructuos

Marii dezvoltatori de locuinte din Romania mizeaza pe un an fructuosMarii dezvoltatori de locuinţe din România, precum Opus Land, Adama şi Hercesa mizează pe un an fructuos în rezidenţial. Vezi ce nivel de vânzări au preconizat aceştia pentru anul în curs.

 

Opus Land Development, compania care a construit ansamblul rezidenţial Cosmopolis, la marginea Bucureştiului, a ajuns la o medie de 40 de locuinţe vândute pe lună, cu 13 mai multe faţă de anul trecut.

 

Complexul rezidenţial Cosmopolis are aproximativ 1.850 de apartamente şi case, iar numărul acestora va depăşi 2.000 până la finalul anului 2015.

 

Şi pentru Adama, unul dintre cei mai vechi dezvoltatori imobiliari din România, lucrurile încep să se aşeze. Vânzările au crescut semnificativ în ultimul an, datorită ieftinirii finanţărilor bancare, dar şi datoria puterii de cumpărare mai mare a clienţilor. Adama are în România mai multe ansambluri rezidenţiale, în oraşe precum Bucureşti, Bacău, Iaşi sau Ploieşti.

 

Hercesa, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Vivenda, din zona Costin Georgian, Bucureşti, a început construcţia celei de-a treia faze a proiectului. Dezvoltatorul şi-a stabilit să vândă un bloc de locuinţe pe an.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI