TIOR

Mai multe autorizatii de constructie pentru case si apartamente in iulie

Mai multe autorizatii de constructie pentru case si apartamente in iulieÎn luna iulie 2013 s-au acordat cu 15,5% mai multe autorizații de construcție pentru case si apartamente, față de iunie. De asemenea, în comparație cu iulie 2012 creșterea este de 6,7%. Informațiile au fost oferite de către Institutul Național de Statistică. Află mai multe detalii despre acest subiect din articolul nostru.

 

Numărul autorizațiilor de construcție pentru clădiri rezidențiale a fost cu 15,5% mai mare în iulie 2013 față de iunie 2013. Astfel, s-au eliberat 4.115 autorizații, în comparație cu 3.564. Peste două treimi dintre acestea au fost pentru zona rurală.

 

Regiunile de dezvoltare cu cele mai mari creșteri ale autorizațiilor pentru construcția de case si apartamente sunt zona de Nord-Est (creștere de 161 de autorizații) și zona de Sud-Est (creștere de 86 de autorizații).

 

Cu toate acestea, în primele șapte luni din anul curent s-au acordat mai puține autorizații de construcție pentru case si apartamente. Scăderea a fost nesemnificativă, de circa 2,6%.

 

Sursa foto: gandul.info

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI