Lupta stransa intre apartamentele de 2 camere si cele de 3 camere

03-06-2015 / Blog rezidential

Lupta stransa intre apartamentele de 2 camere si cele de 3 camereApartamentele de 2 camere şi apartamentele de 3 camere sunt în topul preferinţelor românilor care vor să-şi cumpere locuinţe noi. Vezi care sunt cele mai căutate apartamente în România!

 

În urma sondajului realizat la Târgul Naţional Imobiliar, ediţia mai 2015, de grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, ştim cu siguranţă ce tip de apartamente își doresc românii.

 

53% din participanţii la sondaj ar alege o locuinţă de 2 camere, cu 10% mai mulţi decât cei care vor apartamente de 3 camere. Diferenţa este una mică, având în vedere că în toamna anului trecut locuinţele de 3 camere erau căutate mai mult.

 

Casele, garsonierele şi apartamentele de minimum 4 camere sunt alegerile potrivite pentru mai puţini români, cu toate că bugetul mediu pentru cumpărarea unei locuinţe a crescut la 70.000 euro în mai 2015.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.