TIOR

Locuinte inedite la tIMOn – vezi cele mai ingenioase oferte

Locuinte inedite la tIMOn – vezi cele mai ingenioase oferteLa Târgul Imobiliar Naţional tIMOn, care se va desfăşura în perioada 22-25 octombrie 2015, în Bucureşti (în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei) vor fi promovate oferte de locuinţe foarte variate şi inedite. Printre acestea sunt casele pe structuri metalice, cu suprafeţe foarte generoase şi casele cu consum de energie redus cu până la 90%!

 

Case cu consum de energie redus cu până la 90%

 

Unul dintre ansamblurile rezidenţiale promovate la Târgul Imobiliar Naţional tIMOn este Eco Villas. Proiectul este construit de către un grup de investitori din Republica Moldova şi cuprinde 32 de case noi, în apropiere de Şoseaua Alexandriei.

 

“Dezvoltatorii utilizează resurse naturale, respectiv încălzirea geotermală, precum şi alte sisteme unice pe piaţa din România, importate din ţările scandinave, ce creează şi păstrează un ambient constat în locuinţă. Dezvoltatorii implementează standardele privind ”casele pasive” sau ”casele prietenoase cu mediul”, construind locuinţe cu un consum de energie redus cu până la 90% faţă de construcţiile standard. Astfel, costurile de întreţinere pe timpul iernii vor fi de paroximativ 15 euro/lună", notează site-ul evenimentului tIMOn.

 

Case pe structură metalică – suprafeţe utile cu până la 25% mai mari faţă de construcţiile clasice

 

Alt proiect rezidenţial pe care vizitatorii târgului tIMOn îl pot descoperi propune oferte de case din structură metalică. Locuinţele se caracterizează prin arhitectura organică şi exclusivistă. Acestea pot fi construite în stil roman, mediteranean, japonez, minimalist sau glamour, având forme de lotus, sferice sau rotunde.

 

Suprafeţele utile ale acestor case sunt cu până la 25% mai mari în comparaţie cu locuinţele clasice, din cărămidă. Durata medie de construcţie este, de asemenea, foarte redusă (între o lună şi trei luni), iar preţurile pornesc de la 30.000 euro şi ajung până la câteva milioane de euro.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI