TIOR

Locuinte de peste 1 miliard euro, de vanzare la targul tIMOn

Locuinte de peste 1 miliard euro, de vanzare la targul tIMOnLa Târgul imobiliar tIMOn, desfăşurat în Piaţa Constituţiei, în perioada 22 – 25 octombrie 2015, sunt de vânzare locuinţe în valoare totală de peste 1 miliard de euro. La acest eveniment sunt prezente peste 30 de ansambluri rezidenţiale noi, lansate în premieră în România.

 

Târgul imobiliar tIMOn promovează peste 20.000 de locuinţe noi (din care peste 2.000 sunt lansate în premieră în țara noastră), situate în 250 de ansambluri rezidenţiale. La evenimentul imobiliar desfăşurat în Piaţă Constituţiei, din Bucureşti, sunt 140 de expozanţi şi 30 de proiecte lansate în premieră. Valoarea totală a locuinţelor de vânzare depăşeşte 1 miliard euro.

 

Conform unei analize imobiliare, preţul mediu pe metru pătrat util al caselor şi apartamentelor promovate la tIMON este de 1.050 euro, cu 15% mai scăzut decât media pieţei.

 

”Practic vorbim de un Black Friday imobiliar, aşa cum ar trebui să fie un târg, prin definiţie. tIMOn are ca scop aducerea în acelaşi loc a ofertelor relevante pe piaţa rezidenţială şi facilitarea accesului potențialilor cumpărători la oferte cât mai atractive. Pe fondul unei oferte din ce în ce mai diversificate, cei care vând locuinţe au înţeles că trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce vor clienţii, iar tIMOn este singura platformă unde cererea şi oferta sunt puse faţă în faţă”, declara Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI