Locuinte complet finisate in ansamblul rezidential Life Apartments, din Otopeni

13-09-2013 / Blog rezidential

Locuinte complet finisate in ansamblul rezidential Life Apartments, din OtopeniDacă vrei să te muți în zona de nord a Bucureștiului poți alege apartamentele complet finisate, din ansamblul rezidențial Life Apartments, din Otopeni. Acesta este alcătuit din 2 blocuri de 3 etaje, cu câte 2 apartamente pe fiecare palier, împărțite astfel pentru a oferi un plus de intimitate locatarilor. Care sunt avantajele ansamblului rezidențial Life Apartments aflați din articolul nostru.

 

Aflat într-o zonă rezidențială de case și apartamente noi din Otopeni, ansamblul rezidențial Life Apartments oferă confortul și siguranța unei vieți liniștite. Primul bloc al complexului a fost vândut în întregime, iar cel de-al doilea, lansat de puțină vreme, își așteaptă proprietarii.

 

Locuințele din ansamblul rezidențial Life Apartments sunt finisate complet. Cei care vor alege să se mute aici for beneficia de condiții de trai excelente. Apartamentele au uși exterioare din metal, cu sistem antifurt, tâmplărie PVC cu geam termopan, centrale proprii de apartament și calorifere, gresie și faianță Piastrelle în băi și bucătării și instalații sanitare din polipropilenă.

 

Apartamentele din complexul rezidențial din Otopeni oferă și un spațiu de depozitare între 7 și 12 mp (7 mp pentru apartamentele de la etajele 1 și 2 și 12 mp pentru cele de la etajul 3). Acesta este reprezentat de o cameră în care se poate intra din scara comună a blocului.

 

Vă gândiți pe viitor să vă extindeți suprafața apartamentului dumneavoastră? Spațiile de la ultimul etaj se pot uni cu apartamentele, în cazul în care doriți să aveți o locuință de 3 camere, semidecomandată.

 

Pentru familiile cu unul sau mai mulți copii, dezvoltatorul ansamblului Life Apartments a amenajat la parterul blocurilor un spațiu de joacă, ideal pentru organizarea de petreceri pentru cei mici.

 

“Clienții care au venit să vizioneze apartamentele din Otopeni au fost impresionați de calitatea finisajelor acestora. Locuințele nu au niciun spațiu mort și sunt foarte bine compartimentate. Pentru primul apartament pe care o sa-l vindem din blocul 2, vom oferi un spațiu de parcare gratuit, așa că este bine să profitați, cât mai este timp”, ne-a spus Oana Neagu, Project Manager al agenției Victoria Consult, care se ocupă de vânzarea locuințelor din Life Apartments.

 

Ce alte avantaje veți mai avea dacă vă mutați în complexul Life Apartments?

 

La doar 200 de metri de ansamblul rezidențial Life Apartments se află supermarket-ul Mega Image, locul de unde vă puteți face cumpărăturile zilnice. De asemenea, până la Centrul Comercial Băneasa se ajunge foarte ușor, ieșirea fiind direct pe Centură.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Otopeni!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.