TIOR

Livrari impresionante de case si apartamente in Bucuresti si Ilfov

Livrari impresionante de case si apartamente in Bucuresti si IlfovÎn primele 9 luni ale anului 2014, în Bucureşti şi Ilfov au fost finalizate cu 64% mai multe case şi apartamente faţă de intervalul similar de anul trecut. O creştere şi mai impresionantă a fost în trimestrul al treilea al anului, cu 84% peste nivelul din acelaşi trimestru din 2013!

 

Cel mai nou comunicat de presă emis de INS în legătură cu locuinţele finalizate în zona Bucureşti-Ilfov în perioada ianuarie-septembrie 2014 arată că dezvoltatorii imobiliari consideră că piaţa rezidenţială din Capitală şi periferie este pregătită pentru o nouă dezvoltare.

 

În primele 9 luni ale anului în curs au fost livrate în Bucureşti şi Ilfov 5.667 de locuinţe, cel mai mare număr din ultimul deceniu. Diferenţa faţă de anii de vârf ai pieţei rezidenţiale, din anii 2008-2009, este de peste 800 de locuinţe finalizate!

 

Dezvoltatorii imobiliari din Bucureşti şi Ilfov (ca de altfel toţi investitorii din România) mizează foarte mult pe programul Prima Casă şi de aceea locuinţele pe care le construiesc se încadrează, în mare parte, în acest program al Statului.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI